Koyoi

Koyoi


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おっ。

おいしいおいしい。
Koyoiの水曜日限定25食の豚骨ラーメン。
手作り感のある優しいスープにトッピングのバランスも良いです。
しかしワガママを言うと
やっぱり豚骨にはツルツルのちぢれ麺でないほうが好きだな
天気の良い日にカウンターで板わさとビール、ラーメン締め。ごきげん。
しばらくはラーメン食べたくなったらここへ来よう。
座布団2枚半。
居酒屋メニューも美味しそうです。あん肝とか。おでんとか。ぐふふ。

Nice. This Izakaya (Japanese food-bar) downtown makes 25 bowls of Ramen on Wednesdays. I liked the "homemade" tasting soup, although I wan't really into their curly noodles. I believe tonkotsu soup goes best with the thin, straight type. But overall, I enjoyed it more than I expected. This could be my go-to Toronto Ramen for now. Their Izakaya menu looks good too. 2.5 zabutons.

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Itawasa (sliced fish paste)


Koyoi on Urbanspoon

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